VAŠA PISMAHrvoje

Okej Jure, javim ti se u srijedu ili četvrtak, zanima me box dakako, čini mi se da je iscrpna rekapitulacija, odlično izgleda na fotkama.
Dobro ste se sjetili to sve spojiti, nema puno sličnih projekata kod nas, zapravo ne znam ni jedan.
Nazovem te pa se nađemo i sve prođemo...
Pozdrav!


Hrvoje HorvatBojan

Matija,
što više preslušavam R.I.P., sve mi je bolji, šteta što u Cantusu imam mali prostor za jednu recenziju, sve je izvrsno napravljeno, mislim da je to diskografski projekt godine.
Pozdravi Juru. čujemo se, vidimo se,
pozdrav,


Bojan MušćetGodišnjica

Jure,
Gledala sam Matijin i tvoj intervju u IN magazinu. Stvarno je bilo super. Zapravo cijela priča s Trotakt projektom je super. Znam da nas koji smo odrasli uz ovakvu glazbu, uz Polet i SC, Kulušić i Lapidarij, vežu posebne emocije, pa još kad smo iz Metkovića onda je to dvostruko jače. Sve ovo što ste sakupili, objedinili i objavili posebna je priča i hvale vrijedan projekt.
Budući želim biti dio te priče trajno, molim te broj računa na koji mogu uplatiti tri kompleta CD+DVD!
Pozdrav Matiji i tebi,

Nada PodnarR.I.P.

Matija, Jurica,
Puno hvala na fenomenalnom izdanju R.I.P. koje sam sa zadovoljstvom preslusao. Sjajno ste to izveli. Slušam vas sada na radiju i drago mi je da dobivate pažnju koju ste zaslužili. Puno pozdrava

Mladen VukmirCD i DVD

....već sam dobio TP cd set- čoviće nisam u životu vidio luksuznije cd izdanje ni u nas ni vani! svaka čast.....mislim jedino su joy division imali baš bogat 4 cd set, ovako na razini ko vi....super....najimpresivniji mi je šimin video iz 1982 nastup- zbilja zreli art postpunk, usporedio bih vas s Malariom, Au Pairs, Delta 5 - ženski new wave i recimo sa funkom A Certain Ratio.....to mi je puno bolje nego studijske makar i to sve ima vrijednost al energiju i odsobito bas dionice uživo su pre......neću više pilat- uživam u cd-u, uživajte i ti i matija u knjizi!

Vinko BarićPredivno

"Predivno u sjećanju mi je vas koncert u dvorištu glazbene škole u Zadru....davno je to bilo"
Tihomir FranovSvaka čast!

Trotakt Projekt je pravi projekt! Taj entuzijazam koji se ulaže u projekt na kraju se sigurno može osjetiti u konačnom proizvodu i zato vjerujem da je to prava stvar uz sav taj obiman posao obrade i krajnje prezentacije podataka. Odličan naslov djela, ta kreativnost naslova je sastavni dio prjekta, to mora ići na dobitak Porina, ako se ne promijeni kategorija reizdanja.
Koja je to stranica, na face je Gracia / Magic Music? pozz, aM.

http://www.facebook.com/pages/TROTAKT-PROJEKT/193199420729076?sk=wall

NEVJEROVATNO! Pa ja nakon poslanog maila potrazim ponovo na face i na stranici Gracia nadjem da je prije 2hr postavljena vijest! Odmah sam stavio LIKE, dodao sam klik na 21 ime dosad... Eto... Čista ezoterija! Magic is no instrument at all... pozz, aM.Jure,

Molio bih te da posaljes broj bankovnog racuna na koji mogu poslati doprinos za Trotaktovu 30-tu godisnjicu. Trotakt Projekt je bila jedna od mojih omiljenih grupa ranih osamdesetih koja je imala znacajan utjecaj na razvoj mog glazbenoga obrazovanja. Glazba (sviranje i slusanje) mi je i dan danas jedan od najvaznijih hobija.

Nazalost nemam rane digitalne snimke Trotaktovih pjesama pa bi mi bilo drago ako mozes sacuvat mp3 format prvog LP-ja kojeg sam imao ali ko zna gdje je to sada:-). Imao sam cast kratko vrijeme cak i vjezbati sa vama svirajuci bas umjesto Jasara jer je bilo frke da ce se Jasar morati vratiti u Makedoniju. Probe su bile u jednoj kuci u izgradnji 'preko'. Pjesma koju smo vjezbali je isla...'ugasio se zivot jedne starice...' te mi je ostala uvijek draga.

Takodjer se sjecam prvog koncerta grupe Presa u Opuzenu u kino dvorani. Mi se usrali od straha a ti nam dao savjet da radimo sklekove prije izlaska na binu da izbijemo tremu! Sem se sigurno sjeca toga...ali smo poslije rasturili sa pjesmom 'Konobar' (cijela pjesma ima dva akorda:-)).

Lijepi Pozdrav,
Ivo Nuice lijepo

e lijepo... koliko je to već digitalizirano, 80% ili manje? to bude kao plavi orkestar film, koji bude uskoro na platnu... zanima me koja je ukupna brojka potrebna za konačnu realizaciju projekta filma? koliko vidim svako može donirati eventualni iznos za tu namjeru? da li je to taj sistem, dakle za pojedince ili je to broj računa uplate za firme? svaka čast, interview je odličan, pravo štivo, stvarno jedan primjeran način prezentacije i vremena, a samim time i banda koji je svoj trag imao u tome prostoru i vremenu.. baš sam gledao taj isječak iz video spota danas na ritam tjedna, nikako da uveže se cijela priča, intergralne verzije spotova, barem mali dašak vjetra iz tog prostora... ali zvuk i danas zvuči svježe, to je sjajno kako se radilo, Bravo! pozz, aM.
Luksuzno opremljeni box (2cd-a i dvd) u prodaji!

Kupi online

FOTOcopyright © 1998-2011, www.trotaktprojekt.com

Sva prava zadržana.